Tuoksu ja maku: Tuoksu on täyteläinen, huumaava ja runsaan hedelmäinen, mistä voit havaita greippihedelmää sekä hentoa mantelisuutta. Suussa viini on kuivahko ja monimuotoinen. Tuoksun aromit saavat isosti lisäbuustia ja mukaan heittäytyy fantastinen maaperän tuoma mineraalisuus, sekä kosketus oksidatiivisuutta. Tasapainoisen runsas ja pitkä maku, mistä stailia ei puutu. Viinillä on upea kypsytyspotentiaali!
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin tarhoilta, missä maaperä koostuu pääpiirteittäin kalkkikivestä. Alkoholikäyminen tapahtuu isoissa Demi-Muids-tynnyreissä (600 litraa), minkä jälkeen viiniä kypsytellään n. 12 kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Ruokapöydässä huikea moniottelija, mutta nauttii olostaan myös yksinään kulauteltuna. Kokeile alueen eri vuohenmaitojuustojen kanssa tai lohitartarin kanssa.