Tuoksu ja maku: Väri on kauniin tumman punainen. Houkutteleva tuoksu tarjoilee punaista hedelmää, vadelmaa ja kirsikkaa. Paletilla homma jatkuu punaisten marjojen ja hennon mausteisuuden liitolla. Alueelle ominaiseen tapaan, myöhään kerätyt rypäleet säilyttävät myös hienostuneen maanläheisen luonteen. Hapokkuus tuo viiniin upeasti energiaa ja tanniinirakenne pitää viinin tasapainoisen rotevana.
Alkuperä ja valmistus: Rypäleet kerätään Julienasin kylän alueen tarhoilta. Köynnösten keski-ikä on n. 30 vuotta ja maaperä kokonaisuudessaan graniittia. Alkoholikäyminen tapahtuu teräksessä. Tertut käyvät kokonaisina ja niitä maseroidaan 9 päivän ajan mehussa. Tämän jälkeen mehu viettää 5 kuukautta kymmenisen vuotta vanhoissa tynnyreissä.
Ruokasuositus: Tyylikäs gamay puhuttelee monenlaisten makujen rinnalla ja vaikkapa mausteinen kana-tagine oliivien ja aprikoosin kanssa pelittää erinomaisesti. Myös perinteinen tartar on testattu ja havaittu toimivaksi komboksi!