Tuoksu ja maku: Monimuotoinen ja raikas tuoksu, mistä voit havaita sitruksisuutta ja hentoa kukkeisuutta. Paletilla viini on runsas, mutta raikkautta löytyy upeasti mineeraalien muodossa. Voit havaita appelsiinin kuorta sekä hentoa aniksen aromia. Kuorien antama viekas tekstuurisuus siivittää viinin pitkään ja tasapainoiseen kokonaisuuteen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin ja ne saavat käydä kokonaisina terttuina noin kahden viikon ajan. Tarhojen maaperä koostuu kalkkisesta savimaasta. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään noin 6 kuukauden ajan vanhoissa Burgundi-tynnyreissä, sekä sementtitankeissa. Viiniä ei suodateta taikka kirkasteta ja siihen lisätään vain pieni määrä sulfiittia pullotuksen yhteydessä.
Ruokasuositus: Grilli kuumaksi ystävien kanssa ja pullo tätä auki. Mainio ruokahalun herättäjä, joka toimii myös varsin mainiosti esimerkiksi grillatun sillin ja uusien perunoiden seurassa.