Tuoksu ja maku: Intensiivinen tuoksu antaa punaisten marjojen ja luumun aromia, sekä hieman yllättäen hivenen kukkaisuutta. Mausta erottuu rusinaa ja mausteita, kuten kanelia. Tammikypsytyksen kevyt vanilja on hienostuneesti taka-alalla. Viini on raikkaudessaan ja täyteläisyydessään erittäin nautittava ja edustaa modernia Riojaa parhaimmillaan.
Alkuperä ja viininvalmistus: Käsin poimimisen jälkeen alkoi alkoholikäyminen terästankeissa korkeassa lämpötilassa. Viini sai käydä myös malon hiivasakan päällä. Viiniä maseroitiin yhteensä 21 päivän ajan. Tämän jälkeen viiniä ikäännytettiin vuoden verran sekä amerikkalaisissa että ranskalaisissa tammitynnyreissä ja sen jälkeen pullossa.
Ruokasuositus: Hyvä Rioja rakastaa ruokaa. Kokeile paahdetun possun tai aasialaisittain maustettujen liharuokien kumppanina.