Tuoksu ja maku: Raikas tuoksu antaa limeä ja litsiä. Raikas makumaailma jatkaa tuoksun viitoittamalla tiellä ollen runsaan sitruksinen ja puhtaan raikas. Mausta erotat lisäksi aprikoosia sekä vihreää omenaa. Maku jättää suuhun miellyttävän, pitkän fiiliksen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään kolmelta eri tarhalta, joiden maaperä on pääasiallisesti graniitti- ja liuskekiveä. Käyminen tapahtuu teräksessä kolmen viikon ajan. Terttuja ei murskata vaan painovoiman annetaan hoitaa homma hiljalleen. Viini kypsyy osittain hiivasakan päällä muutaman kuukauden ajan ja sen annetaan levätä vanhoissa puusammioissa muutama kuukausia ennen pullotusta. Lubben tyylille uskollisesti viiniin ei ole lisätty juurikaan sulfiitteja eikä sitä ole kirkastettu, tai suodatettu
Ruokasuositus: Monipuolinen kumppani kala- ja äyriäisruoille. Grillatut jättiravut ja runsaan yrttinen taboulehsalaatti toimivat oivasti yhteen viinin kanssa.