Tuoksu ja maku: Puhdas tuoksu antaa reilusti sitrusta ja mineraalisuutta. Paletilla viini on puhtaan raikas ja sitruksinen, jossa on mukana reilusti vehreyttä. Puhtaan mineraalinen raikkaus ja nätti hapokkuus saattelee persoonallisen viinin miellyttävään jälkimakuun.
Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat kalkki- ja mineraalipitoisessa maassa. Rypäleet kerätään tarhoilta käsin pieniin koreihin ja kuljetetaan kellariin, jossa ne erotellaan rangoistaan. Rypäleet käyvät alkoholikäymisen terästankeissa luonnollisilla hiivakannoilla 15 päivän ajan. Tämän jälkeen viini kypsyy sementtitankeissa 5kk hiivasakan päällä. Viiniä ei kirkasteta kemiallisesti, vaan painovoiman annetaan hoitaa homma. Pullotuksen yhteydessä siihen lisätään pieni määrä sulfiitteja. Köynnökset, joista rypäleet kerätään ovat n. 30 vuoden ikäisiä. Rypäleenä folle blanche tunnetaan parhaiten armanjakeista sekä konjakeista.
Ruokasuositus: Raikkaan makuiset kala- ja äyriäisruoat ovat viinin rinnalla kotonaan. Sushi toimii oivasti ja äyriäislajitelman kanssa viini pääsee todella oikeuksiinsa.