Tuoksu ja maku: Tuoksu antaa lempeää kukkaisuutta ja aimo annoksen raikkaita sitruksen aromeita. Suutuntuma on rypäleelle ominainen, ollen intensiivisen mineraalinen ja hapokas, jossa sitruunan, limetin ja suolaiset meren aromit näyttelevät pääosaa. Upean tasapainoisen raikas esitys lajikkeesta ja todellinen terroirviini.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan tarhoilta, joiden maaperä on Gabbron murenevaa graniittia. Alkoholikäyminen tapahtuu teräksessä, jonka jälkeen viini pääsee kypsymään sakan päällä 8 kuukauden ajaksi lasilla vuorattuihin ja maahan haudattuihin säiliöihin.
Ruokasuositus: Klassisesti vadillinen ostereita ja pari pulloa melon de bourgognea auki toimii takuuvarmasti. Tämän lisäksi viinissä on huikeaa parituspotentiaalia erilaisille muille raikkaille kala- ja äyriäisruoille. Myös kypsentämättömät kasvikset toimivat hienosti viinin rinnalla.