Parajes de Cabriel

 
 

15.50€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksu on lämmin ja runsas, mistä voit havaita kirsikan, mustikan, orvokin, sekä lakritsin aromeita. Paletilla viini on rakennetta täynnä ja tuoksun hedelmäiset aromit saavat vierellensä hieman lihaisuutta ja upean tanniinituntuman. Raikas hapokkuus on myös tyylikkästi läsnä antaen makumaailmaan sen halutun keveyden. Tasapainoinen ja tyylikäs paketti nykyisestä Itä-Espanjan skenestä.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan vanhoista (n. 85 vuotiaita) puskaköynnöksistä, jotka kasvavat korkealla n. 1000 metrin korkeudessa Hoces del Cabriel kansallispuiston alueella. Tarhoja hoidetaan luomumenetelmin ja biodynaamista kalenteria seurataan myös aktiivisesti. Rypäleiden poimuu tapahtuu Syyskuun puolivälistä Lokakuun alkuun. Kylmämaserointi kestää kaksi päivää, minkä jälkeen rypäleet erotetaan rangoistaan ja murkataan, minkä jälkeen alkoholikäyminen tapahtuu terästankeissa ja kestää noin 15 vuorokautta. Viinistä 50% pääsee kypsymään kolmannen vuoden 500 litraisissa ranskalaisissa tammitynnyreissä yhdeksän kuukauden ajan.

Ruokasuositus: Toimii loisteliaasti grillattujen liharuokien kanssa, sekä pitkään haudutettujen annoksien vierellä. Helposti nautittava, mikä tekee viinistä myös upean seuralaisen ihan sellaisenaan.

Lisätiedot

Tuottaja

BRUNO MURCIANO

Vuosikerta

2020

Rypälelajikkeet

bobal

Alkoholiprosentti

13%

Tyyppi

Punaiset

Mesta

Caudete de las Fuentes, Utiel-Requena, Espanja

Luokittelu

Sertifioimaton biodynaaminen

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,