Tuoksu ja maku: Hedelmäisen raikkaasta tuoksusta erottaa lisäksi hentoa kukkaisuutta sekä päärynää. Suussa runsas ja herkullinen makumaailma rakentuu tyylikkään kukkaisuuden ja hienon mineraalisuuden liittoon, josta aistii myös omenaa, sitrusta ja päärynää. Mehukasta ja pitkää jälkimakua tukee mainiosti viinin miellyttävä hapokkuus.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan muutamalta eri tarhalta, joiden maaperä koostuu mm. hiekansekaisesta savesta, sekä kalkkikivestä. Neljästä rypäleestä Muscat Ottonel ja Gelber Muskateller sai käydä erikseen kuorien kanssa reilun viikon, jonka jälkeen ne sai alkoholäydä loppuun isoissa 500 litran tynnyreissä. Chardonnay ja Pinot Blanc puristettiin suoraan kahteen isoon (1000l ja 500l) tynnyriin, missä alkoholikäyminen tapahtui. Kaikki neljä rypälettä pääsivät kypsymään hiivasakan päällä noin 6 kuukauden ajan ja ne yhdistettiin vasta juuri ennen pullotusta.
Ruokasuositus: Runsaan makumaailman omaavana tapauksena toimii monenlaisten herkkujen kanssa. Muun muassa yrtein marinoitu ja grillattu kana sekä paahdettu vihreä parsa toimii oivasti viinin rinnalla!