Tuoksu ja maku: Tuoksuu antaa roppakaupalla aprikoosin ja persikan aromeita runsaan yrttisyyden antamassa taustatukea. Paletilla viini on runsas ja leveä. Kypsiä eksoottisia hedelmiä ja yrttien, kuten kirvelin ja lipstikan aromeita on vahvasti myös läsnä. Hyvin energinen ja raikkaan hapokas kokonaisuus.
Alkuperä ja viininvalmistus: 40 vuotiaat tarhat koostuvat pääsääntöisesti lössimaasta, mistä löytyy myös hiekansekaista savimaata. Rypäleet poimittii syyskuun toisella viikolla. Ennen alkoholikäymistä rypäleitä kylmämaseroitiin viiden päivän ajan. Alkoholikäyminen tapahtui isoissa yli 1000 litraisissa tynnyreissä, missä viini sai myös kypsyä aina sen pullottamiseen asti, mikä tapahtui toukokuussa 2020.
Ruokasuositus: Syksyiset risotot, rasvaisemmat kalat, kuten turska. Kokonaisena paahdettuna ja vierellä poltettua broccolinia, sekä beurre blanc.