Tuoksu ja maku: Tuoksussa viini on hedelmäinen ja erittäin raikas, mistä löytää muun muassa ananaksen, persikan ja sitruksen aromeita. Suutuntumaltaan viini on raikkaan hedelmäinen. Runsas hapokkuus tuo viiniin eloisan ja pirteän rungon, jota runsas hedelmäisyys tukee. Helposti lähestyttävä ja erittäinkin kulauteltava kokonaisuus!
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään kolmelta eri tarhalta Kettenheimin alueelta, joiden maaperä on monipuolista; savimaata, hiekka- sekä kalkkikiveä. Käsin kerätyt rypäleet kuljetetaan kellariin, jossa ne murskataan kevyesti ja alkoholikäyminen teräksessä alkaa. Kypsytys jatkuu samaisissa tankeissa muutaman kuukauden ajan ja viini pullotettiin alkuvuodesta 2022.
Ruokasuositus: Viini sopii erinomaisesti erilaisten salaattien ja raikkaiden kala- ja äyriäisruokien kumppaniksi. Toimii vahvasti myös ilman ruokaa, hyvässä seurassa!