Tuoksu ja maku: Tuoksu on hyvin raikas ja rypäleelle ominainen. Voit havaita vastaleikatun nurmikon, sitruunaruohon ja herukan herkullisia aromeita. Paletilla viinin hapokkuus on vahvasti läsnä yhdessä tunnusomaisen vihreän yrttisyyden, vihreän omenaisuuden ja valkoisen herukkaisuuden kanssa. Erittäin tyylipuhdas ja raikkaan rapsakka SB Loiren ytimestä.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin luomutarhoilta, joiden ikä on yli 45 vuotta. Ne kuljetetaan koreissa kellarille, murskataan kevyesti ja alkoholikäyminen luonnollisilla hiivakannoilla alkaa. Homma tapahtuu alusta loppuun suurissa terästankeissa. Kypsytys kestää 6 kuukautta ja tapahtuu myös teräksessä. Kevyesti suodatettu viini, johon tehdään pieni sulfiittilisäys pullotuksen yhteydessä.
Ruokasuositus: Mainio viini raikkaiden kalaruokien rinnalle. Toimii myös grillattujen äyriäisten vierellä tai klassisesti Loiren alueen pehmeiden juustojen kumppanina.