Tuoksu ja maku: Tuoksu on on intensiivinen, runsas ja huumaavan aromaattinen, mistä voit havaita kivellisten hedelmien, mineraalin sekä kukkeita elementtejä. Suussa viini on leveä ja ryhdikäs. Tuoksun mineraalisuus on elementissään antaen eloa ja raikkautta. Taustalta esiin nousee myös rypäleelle ominaiset mausteiset aromit tuoden kokonaisuuteen sekä syvyyttä että pituutta. Viini avautuu upealla tavalla ja muiden Niedermayrin viinien tapaan, tämäkin viini säilyy upealla tavalla monien päivien ajan avautuen vain entisestään.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan tarhoilta, missä maaperä koostuu pääsääntoisesti hiekkaisesta kalkkimaasta. Tarhat kasvavat noin 250-400 metriä merenpinnan yläpuolella. Poimiminen tapahtuu elokuun puolivälistä aina syyskuun loppupuolelle. Alkoholikäymisen jälkeen viini pääsee kypsymään ensin 8 kuukautta 500 litran neutraaleissa tynnyreissä, jonka jälkeen vielä kolme kuukautta terästankeissa.
Ruokasuositus: Viini komppaa mahtavasti vähän rasvaisempia annoksia. Kokeile vaikka paistetun kateenkorvan seurassa tai haudetun turskan aisaparina, minkä vierelle ollaan tuotu hapokkuutta esimerkiksi kirsikkatomaateista.