Tuoksu ja maku: Viini tuo tuoksussaan esiin molempien lajikkeiden parhaat puolet: mausteista yrttisyyttä, sitruksia ja Granny Smith -omenaa. Maku on raikas ja rakenteeltaan keveyhkö, aromit seuraavat tuoksua. Viipyilevä jälkimaku tuo hymyn maistajan huulille.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään käsin Kamptalin kuuluisilta palstoilta, kuten Gaisbergiltä ja Wechselbergiltä, joiden kivinen maaperä on optimaalinen riesling ja grüner veltliner -lajikkeille. Martin ja Anna eivät ole halunneet tehdä ainoastaan lajikeviiniä, vaan hakeneet täydellistä Kamptalin ilmaisua kahden alueen hienoimman lajikkeen blendaamisen kautta. Vuosikerrasta 2016 mukaan on otettu uusi tarha, jossa grüner- ja riesling rypäleet kasvavat rinnakkain, ilman tarkkaa palstajakoa. Täten viinin rypälejakauma on fiilistely ja osittain kyseessä on ns. field blend.
Ruokasuositus: Ruokapöydän moniottelija sopii monelaisten annosten seuraksi. Kokeile esimerkiksi kuningasmakrillisashmin tai kuharullan seurana.