Tuoksu ja maku: Syvä tummanpunainen väri. Kehittynyt tuoksu antaa reilusti tummia marjoja ja hedelmäisyyttä, kuten karhunvatukkaa ja luumua. Täyteläinen ja kypsä maku seuraa tuoksua ja tanniinit kiristävät juuri sopivasti maun loppupuolella. Erittäin kelpo, rustiikkinen ja helposti lähestyttävä viini.
Alkuperä ja viininvalmistus: Maaperä tarhoilla on pääosin liuskekiveä. 90% tarhoista on luomusertifioituja. Viini käy suurissa kivisissä ”lagares”-tankeissa alkoholikäymisen, jonka jälkeen puolet viinistä jatkaa kypsymistään näissä samoissa astioissa ja toinen puolikas siirretään neutraaleihin tammitynnyreihin kypsymään. Pullossa viini saa vielä levätä 12 kuukautta talon kellarissa.
Ruokasuositus: Täyteläinen, mutta hedelmävetoinen viini sopii muun muassa haudutettujen lihapatojen kanssa ja erilaisten juustojen vierelle.