Zweigelt Kieselstein

 
 

19.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Eloisa ja raikkaan hedelmäinen tuoksu, mistä voit havaita karpalon, yrttien, sekä kirsikan vivahteita. Paletilla viinin hapokkuus tulee mainiosti esille. Paletilla tuoksun aromit saavat mukaansa tummaa herukkaa, sekä pientä bitterisyyttä. Raikas, vivahteikas, sekä äärimmäisen tasapainoinen kokonaisuus.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin Neusiedlerseen-järven ympäriltä sijaitsevilta tarhoilta, joiden maaperä koostuu sora- ja kalkkikivestä. Tarhojen ikä vaihtelee 8-38 vuoden välillä. Viini saa käydä osittaisen hiilihappokäymisen seitsemän päivän ajan. Viinin kypsytys jakaantuu 3500 litran ja 500 litran neutraalien tammitynnyreiden välillä ja viiniä kypsytellään kahdeksan kuukauden ajan ennen pullotusa, mikä tapahtui ilman lisäyksiä.

Ruokasuositus: Kypsän hedelmänsä puolesta viini tukee loistavasti erilaisia haudutettuja pataruokia, kuten esimerkiksi Karjalanpaistia, tai miksei myöskin Burgundin-pataa. Mehuisa ja mausteinen rakenne antaa hienoa tukea ja raikastaa myös paletin!

Lisätiedot

Tuottaja

Claus Preisinger

Vuosikerta

2022

Alkoholiprosentti

12,5%

Rypälelajikkeet

Zweigelt

Tyyppi

Punaiset

Mesta

Gols, Burgenland, Itävalta

Luokittelu

Natural, Sertifioitu biodynaaminen

(Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,