Tuoksu ja maku: Kevyempi värimaailma on hieman violettiin taittuva. Tuoksu tarjoaa raikasta marjaisuutta, kuten vadelman, mansikan, mustaherukan ja orvokin aromeita. Myös kevyttä mausteisuutta on ilmassa. Viinin makumaailma on miellyttävän rakenteellinen, missä tuoksun marjaisuus on mainiossa kompissa pippurisuuden ja tanniinien kanssa.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan talon nuorimmilta tarhoilta, joiden keski-ikä on noin 10. vuotta. Rypäleet murskataan ja 8-10 päivän jälkeen mehu siirretään sementtitankkeihin, missä se kypsyy kahdeksan kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Mainio viini tukemaan grillattuja lihoja, kasviksia sekä myös riistakauden herkkuja. Testaa esimerkiksi hiiligrillissä grillattua entrecotea ja kasviksia yrttivoin kera!