Barbaresco Giacone

 
 

31.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Viinin tuoksu on monipuolinen, josta voi erottaa hentoa parfyymisuutta, kukkaisuutta ja runsasta mausteisuutta. Suussa viini on täyteläinen, olematta kuitenkaan kova. Tuoksun aromit toistuvat upeasti maussa. Loistava happorakenne tuo keveyttä ja runsaat tanniinit rakennetta. Viini viihtyy pitkään paletilla, joten tasapainoinen kokonaisuus on taattu.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään käsin Giaconen tarhalta, jonka köynnökset on istutettu vuonna 1975. Tarhat sijaitsevat 350 metrin korkeudessa ja rypäleet poimittiin lokakuun alussa. Maaperä on vaihtelevaa, pääosin kalkkikiveä ja hiekkaa. Alkoholikäyminen tapahtuu lämpökontrolloiduissa terästankeissa 30 päivän ajan. Tämän jälkeen viini siirretään käytettyihin slavonialaisiin tammitynnyreihin, missä malolaktinen käyminen tapahtuu. Viiniä ikäännytetään tämän jälkeen 18 kuukautta.

Ruokasuositus: Kokeile grillattujen lihojen kanssa. Pitkään haudutetut padat ovat myös ehtaa seuraa kehittyvän Barbarescon rinnalla. Maistele myös kypsytettyjen juustojen seurana.

Lisätiedot

Tuottaja

Cascina Alberta

Vuosikerta

2019

Alkoholiprosentti

14%

Rypälelajikkeet

Nebbiolo

Tyyppi

Punaiset

Mesta

Treiso, Piemonte, Italia

Luokittelu

Sertifikoitu luomu

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,