Bianco (tilapäisesti loppu)

 
 

26.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Viinin tuoksumaailma on monimuotoisen runsas. Voit havaita kivellisten hedelmien, kuten persikan ja nektarin aromeita, myös runsas sitruksisuus on esillä. Etelän herbaalisuus on vahvasti läsnä kevyen mantelisuuden rinnalla. Paletilla mukaan tempautuu huikeata otetta fenolihapokkuuden myötä, joka tyylikkyydellään herauttaa veden kielellä. Tasapainoinen loppu, missä tuoksun hedelmän aromit kantavat vinkun pitkään ja nautittavaan lopputulokseen.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kasvavat tarhoilla, mitkä sijaitsevat 430 metriä merenpinnan yläpuolella. Pensasköynnökset kasvavat maaperässä mikä koostuu hiekasta ja kalkki-, sekä savimaasta. Rypäleet saavat käydä rypäleiden kanssa 2-3 vuorokautta (riippuen vuosikerrasta), minkä jälkeen ne pressataan vanhoihin neutraaleihin tynnyreihin, missä viini kypsyy noin vuoden verran. 

Ruokasuositus: Mainio ja hyvin ruokaisa viini sointuu nautittavaksi grillatun pulpon, tai makrillin seuraksi. Paahdetun kurpitsakeiton vierellä viini on myös aivan loistossaan.

Lisätiedot

Tuottaja

LAMORESCA – Filippo Rizzo

Vuosikerta

2021

Rypälelajikkeet

Vermentino

Alkoholiprosentti

13%

Tyyppi

Valkoiset

Mesta

San Michele di Ganzaria, Sisilia, Italia

Luokittelu

Sertifioitu luomu

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,