Bodegas Mauro

 
 

39.00€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksu on miellyttävän runsas. Mausteisuus ja kypsien tummien marjojen aromit pehmenevät tyylikkäästi tammen tuoman vaniljan ja toffeen ansiosta. Maku on täyteläinen ja tasapainoinen. Tanniinit antavat mainion rakenteen samalla kun tuoksun aromit toistuvat kitalaella. Runsautta keventää hienostunut hapokkuus, mikä myös johtaa viinin pitkään jälkimakuun. Isoa meininkiä suurella tunteella!

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin syyskuun viimeisellä sekä lokakuun ensimmäisellä viikolla. Jokaisen tarhan rypäleet erotellaan rangoistaan ja vinifioidaan erikseen. Alkoholikäyminen tapahtuu terästankeissa ja maseraatio kestää tämän jälkeen kolme viikkoa. Tämän jälkeen viini saa kypsyä ranskalaisissa sekä amerikkalaisissa tammitynnyreissä 15 kuukauden ajan. Kellarissa viini viettää vielä muutaman kuukauden ennen kuin se päästetään markkinoille. Viiniä saadaan vuosittain noin 10 000 pulloa.

Ruokasuositus: Viini on omiaan Espanjan makujen ja voimakkaiden liharuokien parina. Kokeile esimerkiksi grillatun Iberico-porsaan, härän entrecoten tai kovien suolaisten juustojen kanssa.

Lisätiedot

Tuottaja

Bodegas Mauro

Vuosikerta

2019

Alkoholiprosentti

14,5%

Rypälelajikkeet

Tempranillo 92% ja Syrah 8%

Tyyppi

Punaiset

Mesta

Castilia y León, Espanja