Tuoksu ja maku: Viinin tuoksu on runsas ja aromaattinen, mistä voit havaita appelsiinin kuorta ja paljon yrttisyyttä. Paletilla viini on kuiva ja rakeenteeltaan täyteläinen. Tuoksun aromit jatkavat upeasti myös suussa. Viinissä on huikea eloisuus ja raikkaus, mihin miellyttävä fenolihapokkuus antaa mahtavan syvyyden.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin ja ne saavat käydä kuorien kanssa noin neljän viikon ajan. Näiden tarhojen maaperässä esiintyy paljon liuskekiveä. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään neutraaleissa demi-muids-tynnyreissä. Viiniä ei suodateta taikka kirkasteta ja siihen lisätään vain pieni määrä sulfiittia pullotuksen yhteydessä.
Viinintekijä Tom Lubbe teki kyseisen viinin alkujaan Barcelonan legendaariselle Bar Brutal ravintolalle.
Ruokasuositus: Loistavaa seuraa maalaissalaatin kanssa, sekä viiriäisten koipien!