Tuoksu ja maku: Marjaisasta tuoksusta erottaa vadelmaa ja makeaa mausteisuutta. Keskitäyteläinen maku on miellyttävän raikas ja tasapainoinen. Makumaailmassa korostuvat vadelman ja kirsikan aromit yhdistettynä hentoon pippurisuuteen. Pehmeät tanniinit tukevat hyvin viinin raikasta otetta paletilla, johon liuskekivimaaperä antaa todella hienon nautittavuuden kauniin happorakenteen kautta.
Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat liuskekivimaassa. Rypäleet kerättiin tarhoilta punaisista ensimmäisinä, jotta niihin saatiin mahdollisimman hyvä hapokkuus sekä alholi saatiin pidettyä maltillisena. Rypäleet murskataan demi muideihin jaloin ja kylmämaseraatio kestää 7 vuorokautta. Tämän jälkeen viini siirretetään neutraaleihin ranskalaisiin 400 litran tynnyreihin, jossa fermentaatio saa käydä loppuun ilman kuoria. Tämän jälkeen viini saa kypsyä 13 kuukautta ennen pullotusta. Viiniä ei kirkasteta tai suodateta pullotuksen yhteydessä.
Ruokasuositus: Kokeile esimerkiksi yrtein marinoidun karitsan kareen kera.