Tuoksu ja Maku: Harmoninen tuoksu tarjoaa reilulla kädellä kirsikkaa ja hentoa minttua ja anista. Makumaailmassa kirsikan kaverina on tummia ja punaisia marjoja sekä kypsää luumua. Tanniinit ovat vahvasti läsnä taustalla ja täyteläinen kokonaisuus jättää suuhun pitkän jälkimaun.
Alkuperän ja valmistus: Rypäleet poimitaan käsin lokakuun alussa kolmelta eri Aglianico-tarhalta. Rypäleet murskataan kevyesti ja maseraatio kestää 15 vuorokautta ennen spontaania alkoholifermentatiota. Viiniä kypsytetään 12 kuukautta tammessa. Puolet viinistä kypsyy suurissa ranskalaisissa käytetyissä tammitynnyreissä ja puolet slavonialaisessa 225-litran tynnyreissä. Pullotuksen yhteydessä viiniin lisätään pieni määrä (15mg) sulfiitteja.
Ruokasuositus: Tuhti punkku kaipaa lihaa rinnalleen. Medium-pihvi on aina takuuvarma valinta.