Tuoksu ja maku: Tuoksukentässä on vahvoja vivahteita ananaksen, guavan ja liljan aromeista. Maussa kuorikontaktin tuoma kuivuus sekä tekstuurisuus antaa juuri oikeaa purua, jättäen tilaa kuitenkin mineraaliseen sekä hedelmäiseen lopputulokseen. Tasapainoinen kuorikontaktivalkoviini, missä viinin juotavuus pääsee upeasti oikeuksiinsa!
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kasvavat tutuilla lössikivi sekä kalkkipitoisella savimaalla. Kuorien kanssa viini pääsee käymään 7-12 päivää. Maseraation aikana kuoria kuitenkin otetaan hetkittäin pois, jättäen lopputulemaan hennon värimaailman. Viiniä kypsytetään hiivasakan päällä seitsemän kuukauden ajan ennen sen pullotusta.
Ruokasuositus: Oikea partneri Caesar-salaatille sekä grillatulle makrillille.