Tuoksu ja Maku: Runsas tuoksu tarjoaa reilulla kädellä kirsikkaa, tummaa marjaisuutta ja balsamicoa. Makumaailmassa kirsikan kaverina on reilusti kypsää marjaisuutta, luumua sekä hentoa yrttisyyttä. Tanniinirakenne on pehmeä ja ne antavat hienoa eleganssia ja runsautta nautittavaan kokonaisuuteen.
Alkuperän ja valmistus: Rypäleet poimittiin käsin lokakuun alussa kolmelta eri neljältä eri tarhalta. Rypäleet murskataan kevyesti ja maseraatio kestää 12 vuorokautta ennen spontaania alkoholifermentatiota. Viiniä kypsytettiin 3 kuukautta käytetyissä tynnyreissä. Pullotuksen yhteydessä viiniin lisätään pieni määrä sulfiitteja.
Ruokasuositus: Hiukan virkaveljeään Cupersitoa kevyempänä kaverina Dellemore loistaa ruokapöydässä monenlaisten herkkujen rinnalla. Mausteiset kasvisruoat saavat viinistä oivan kumppanin. Myös grilliherkut toimivat laajalla skaalalla Etelä-Euroopan fiilistä täynnä olevan viinin rinnalla.