Tuoksu ja maku: Tuoksu on raikas, sitruksinen sekä tulvillaan yrttisiä aromeita. Paletilla viinin raikkaus tulee esiin, josta voi havaita lipstikan, rakuunan sekä persiljan aromeita yhdessä miellyttävän suolaisuuden kanssa. Myös tuoksun sitrushedelmät ovat vahvasti läsnä, mikä antaa viinille mahtavaa monimuotoisuutta. Upean vahva sekä harmoninen jälkimaku.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin elokuun puolessa välissä. Macabeosta puolet sai käydä kuorien kanssa viikon ajan. Loput Macabeosta sekä Xarello puristettiin suoraan terästankkeihin, missä viini sai käydä alkoholikäymisen. Kypsyminen tapahtui sementtitankeissa 8 kuukauden ajan ennen pullotusta.
Ruokasuositus: Tukee loistavasti raakoja äyriäis- ja kala-annoksia. Kokeile myös tuhdimmille parsa-annoksille, kuten paistettua valkoista parsaa, hollandaise ja kirjolohenmätiä tai vaihtoehtoisesti tonnikalasashimin & beurre noisetten kanssa.