Tuoksu ja maku: Puhdas ja raikas tuoksu tarjoaa kirsikan, sekä orvokin aromeita. Paletilla viini on keskitäyteläinen ja tuoksun aromit saavat seurakseen tyylikästä mausteisuutta. Viinissä on miellyttävää pyöreyttä ja tanniinit tuovat juuri oikean määrän syvyyttä.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan tarhoilta, joiden maaperä koostuu merkelistä ja liuskekivestä. Viiniä maseroidaan 5-8 päivää, minkä jälkeen alkoholikäyminen tapahtuu luonnollisilla hiivakannoilla. Viiniä kypsytetään muutama kuukausi sementissä, minkä jälkeen se pullotaan minimilisäyksillä ja ilman suodatusta, taikka kirkastusta.
Ruokasuositus: Tarjoaa takuuvarman seuralaisen cacio e pepe-pastan vierellä. Omiaan myös sellaisenaan kantamaan keskustelua yön pikkutunneilla.