Tuoksu ja maku: Tuoksu tarjoaa valkoisten kukkien, persikan ja sitrushedelmien aromeita sekä mineraalisuutta. Viini on suussa tyylipuhdas ja hedelmäinen. Esiin nousee tuoksun aromeiden lisäksi aprikoosin, nektarin ja hentoa mandariinin vivahdetta. Loistava happorakenne pitää maistajan hyvin otteessaan sekä kannattelee makumaailman pitkään kokonaisuuteen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan kolmelta eri tarhoilta elokuun kolmena eri viikkona. Tarhat ovat minimissään 25-vuotiaita. Eri tarhojen rypäleet pressataan samoihin terästankkeihin, missä alkoholikäyminen tapahtuu. Malolaktisenkäymisen jälkeen viiniä vielä kypsytetään näissä tankeissa viiden kuukauden ajan ennen kuin se pullotettiin.
Ruokasuositus: Vahva suositus sinisimpukoilla valkoviiniliemessä. Myös vaaleammat lihat, esimerkiksi grillattu possun sisäfile ja raikas fenkoli-persiljajuurisalaatti ovat tämän viinin kanssa upea pari.