Tuoksu ja maku: Tuoksusta erottuu luumun sekä seetripuun aromeja. Täyteläinen viini antaa kitalaella karhunvatukkaa ja täyteläistä villikirsikkaa . Tasapainoinen viini on upeasti harmoniassa hapokkuuden ja hedelmäisyyden osalta ja niitä komppaavat tuhdit ja pehmeät tanniinit.
Alkuperä ja viininvalmistus: Maaperä, jossa köynnökset kasvavat on saviliusketta ja hiekkakiveä. Tarhat sijaitsevat Mercato Saracenon alueella Emilia DOC:ssä. Rypäleet kerätään käsin ja erotetaan rangoista, mutta niitä ei murskata ollenkaan. Viini saa käydä ilman lisättyä hiivaa isoissa terästankeissa. Mseraatio kestää 18 päivää. Tämän jälkeen viiniä kypsytettiin ranskalaisissa tonneaux-tynnyreissä 13 kuukauden ajan hiivasakan päällä ilman sekoittamista. Tämän jälkeen mehu palautetaan terästankkeihin, jossa se viettää 3 kuukautta ennen pullotusta. Viiniä saadaan hyvinäkin vuosina vain noin 3000 pulloa.
Ruokasuositus: Viini on kuin kotonaan runsaanmakuisten liharuokien, kuten pippuripihvin ja entrecoten vierellä. Myös suolaiset juustot, kuten kypsä parmesan istuvat viinin seuraan upeasti.