Tuotekuvaus
Tuoksu ja maku: Moniulotteinen ja kypsä tuoksu tarjoaa lakritsin, kirsikan ja aromaattisten yrttien kirjoa. Viinissä on upea tekstuurisuus, mehevä tanniinirakenne, bitterisyys, mikä toimii upeasti viinin hedelmäisyyden kanssa. Upea hapokkuus antaa suutuntumalle raikkautta, energisyyttä ja nautittavuutta. Pitkän pitkä makumaailma viimeistelee taidokkaasti välimerellisen kokonaisuuden.
Alkuperä ja viininvalmistus: Filippon parhaimmat rypäleet tulevat tarhoilta, missä maaperä on sekoitus hiekkaa, savi- ja silex-kalkkikiveä. Rypäleet poimitaan syys- ja lokakuun taitteessa. Murskauksen jälkeen mehua maseroidaan 3 viikon ajan. Viini kypsyy vähintään vuoden verran sementtitankeissa ja vielä hetken aikaa pullossa.
Ruokasuositus: Elsa toimii niin samettisena janon sammuttajana, että ruokapöydässä täydellisesti kypsennetyn pihvin kanssa.