Tuoksu ja maku: Kauniin punainen väri. Tuoksu antaa reilulla kädellä kypsää hedelmää ja kevyttä pippurisuutta. Paletilla kypsien hedelmien runsas makumaailma on vahvasti läsnä. Maku on keskitäyteläinen, täynnä tummia marjoja ja kypsää hedelmää. Kevyet tanniinit taustalla leventävät palettia ja lisäävät runsautta viiniin. Silkinen mineraalisuus keventää tuntumaa yhdessä maltillisen hapokkuuden kanssa.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään kahdelta eri tarhalta lokakuun puolivälissä, joiden maaperä on pääasiallisesti savikiveä sekä pientä kiveä. Viini käy alkoholikäymisen kuorien kanssa, jonka jälkeen sitä maseroidaan 18 päivän ajan. Tämän jälkeen viini kypsyy 3 kuukautta ranskalaisessa tammessa, jotka ovat kevyesti paahdettuja sekä 3 kuukautta lisää vanhoissa kastanjatynnyreissä.
Ruokasuositus: Herkullinen viini, joka toimii upeasti esimerkiksi grillatun tonnikalan tai perinteisen italialaisen caponatan parina. Myös kypsät, kovat juustot toimivat mainiosti viinin rinnalla.