Tuoksu ja maku: Hento pippurinen soundi sekä miellyttävä greippisyys tulevat mahtavasti tämän viinin tuoksussa esiin. Suussa viini on raikas ja kuiva. Voit havaita miellyttävää mausteisuutta sekä tuoksun sitruksisuutta. Tätä kaikkea elävöittää aivan mieletön hapokkuus, mikä kantaa viiniä pitkälle, korostaen sen huikeaa energisyyttä.
Alkuperä ja viininvalmistus: Tarhat ovat noin 25-35 vuotiaita. Rypäleet kerätään käsin syyskuun loppupuolella. Viini saa maseroitua kuorien kanssa, jonka jälkeen alkoholikäyminen tapahtuu jakautuen sekä terästankkeihin (80%) että neutraaleihin barrique-tynnyreihin (20%). Viini pääsee tämän jälkeen kypsymään 7 kuukauden ajan terästankeissa.
Ruokasuositus: Vahva kumppani rasvaisempien kalaruokien parina sekä kantarellirisoton ehdoton kaveri.