Tuoksu ja maku: Ensivaikutelma tarjoaa rypäleelle ominaista sitruksisuutta ja hentoa pippurisuutta. Makumaailma on hyvin raikas ja sitrushedelmien täyttämä. Tuoksun mausteisuus on myös mainiosti läsnä. Viinissä on miellyttävä suutuntuma tarjoten hentoa kermaisuutta ja runsasta suolaisuutta. Hyvin pirteä ja upean energian tarjoava kokonaisuus.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan yhdeltä tarhalta nimeltä Steinleithen. Maaperä on gneissia, mikä antaa viinille sen mainion mineraalisuuden. Tarha on yli 40 vuotta vanha ja korkeutta on noin 340 metriä merenpinnasta. 10% rypäleistä kävivät kuorien kanssa muutaman viikon neutraaleissa tammitynnyreissä ja 90% rypäleistä puristettiin suoraan terästankkeihin. Kypsytys tapahtui hiivasakan päällä 12 kuukauden ajan ja pullotus tapahtui ilman suodatusta tai kirkastusta.
Ruokasuositus: Hyvin monikäyttöinen ruokaviini. Kokeile niin erilaisten sashimien kanssa, kuin myös runsaampien ja paistettujen kala-annosten vierellä. Myös vasikan kateenkorva ja beurre blanc-kastike palvelevat viiniä mainiosti.