Tuoksu ja maku: Hedelmävetoinen tuoksu tarjoaa kirsikan ja punaherukan aromeita. Paletilla viini on raikkaan keskitäyteläinen ja tuoksun aromit saavat seurakseen hentoa mausteisuutta ja metsämarjaa. Nautittava kokonaisuus on täynnä raikkautta, hedelmää ja energiaa mahtavassa suhteessa.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin tarhoilta, joiden maaperä koostuu merkelistä ja liuskekivestä. Puolet rypäleistä murskataan jaloin polkemalla ja toinen puolikas erotellaan rangoistaan. Ikivanha metodi antaa viinille old school -tyyliä, jossa puolet rypäleistä tuovat mehuun aromeita ilman murskausta. Hiilidioksidikäyminen kestää 15 päivää ja viini kypsyy terästankeissa muutaman kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Viini tarjoaa mahtavaa seuraa muun muassa leikkeleille, kevyille juustoille ja muille simppeleille naposteltaville. Toimii upeasti myös pastojen ja pizzojen leikkisenä seuralaisena.