Tuoksu ja maku: Tuoksu on kehittynyt ja runsas tarjoten tummien kirsikoiden, luumun sekä pähkinän aromeita. Pirteä hapokkuus tukee upeasti tammen antamaa mausteisuutta ja hento vaniljaisuus saattelee viinin tasapainoiseen sekä eleganttiin lopputulokseen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan yli 100-vuotiaalta La Fontiña de Nai -nimiseltä tarhalta syyskuun lopussa. Käsin poimitut rypäleet viedään kellariin, missä suurin osa erotetaan rangoistaan. Pieni osa rypäleistä saa kuitenkin käydä kokonaisina terttuina. Malolaktinen käyminen tapahtuu pienissä käytetyissä tammitynnyreissä, missä viini pääsee myös kypsymään 12 kuukauden ajan ennen kuin se pullotetaan.
Ruokasuositus: Viini tukee täydellisesti täyteläisempiä ja mausteisimpia annoksia. Kokeile esimerkiksi mausteisen Txistorra-makkaran kanssa tai grillissä käyneen Txuleta-pihvin seurassa. Myös pimeneviin iltoihin upea seurustelukumppani.