la larme de l’âme

 
 

59.00€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Runsaan hedelmäinen tuoksu tarjoaa kypsiä hedelmiä, tummia marjoja ja tummaa suklaata. Täyteläinen maku on miellyttävän täynnä punaista marjaa, kuivattua hedelmää ja lämmintä mausteisuutta. Hienostuneen pehmeät tanniinit viimeistelevät tasapainoisen makuelämyksen. Paketti täynnä eleganssia ja runsautta!

Alkuperä ja viininvalmistus: Viiniin käytettävät rypäleet ovat kerätty tilan parhaimmilta tarhoilta. Köynnökset kasvavat savi- ja graniittipitoisessa maassa. 2016 Rypäleet kerättiin käsin 15. ja 26. syyskuuta. Viini sai käydä terästankeissa kolmen viikon ajan, jonka jälkeen sitä on kypsytetty 20kk vanhoissa ranskalaisissa tammitynnyreissä, joista osa on pienempiä 228 litran burgundilaisia ja osa suurempia ja käytettyjä 400 ja 600 litran tynnyreitä. Domaine des Enfantsin viineissä tammen käyttö on aina hillittyä ja viini on erittäin nautittavaa jo kolmen vuoden ikäisenä. Kaikki talon punaviinit ovat aina kirkastamattomia ja suodattomattomia ja niihin lisätään vain pieni määrä sulfiitteja. Viini säilyy kellarissa vuosikausia.

Ruokasuositus: Runsaan makuiset liharuoat toimivat viinin rinnalla varmasti. Kokeile esimerkiksi ylikypsää lammaspataa pohjois-afrikkalaisilla mausteilla.

Lisätiedot

Tuottaja

DOMAINE DES ENFANTS – Marcel Bühler & Carrie Sumner

Vuosikerta

2016

Alkoholiprosentti

14,5%

Rypälelajikkeet

syrah 50%, grenache 30%, caringnan 20%

Tyyppi

Punaiset

Mesta

Côtes Catalanes, Roussillon, Ranska

Luokittelu

Sertifioimaton biodynaaminen