Tuoksu ja maku: Ensi vaikutelma on tulvillaan mausteisia, yrttisiä ja tummien hedelmien aromeita. Suussa viini on miellyttävän nautittava, hedelmäinen ja runsaan mineraalinen. Hedelmä aromeissa esiin nousevat tummat kirsikat ja herukkaisuus. Tuoksun mausteisuus on myös paletilla vahvasti läsnä ja sitä korostaa viinin rouheat tanniinit. Valkoisen Malvar-lajikkeen tuoma keveys puhdistaa palettia upeasti jättäen nautittavan lopputuloksen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan vanhoista yli 60 vuotiaisista köynnöksistä. Tarhoja viljellään biodyynamisilla metodeilla ja nämä köynnökset kasvavat yli 700 metriä merenpinnan yläpuolella. Tämä tarhojen korkeus ja vaikea, hieman karumpi maasto tekeekin viljelystä hyvin haastavaa, mistä viinin nimi, ”La Maldición” eli ”kirous” heijastuukin. Rypäleet saavat alkoholikäydä yhdessä sementtitankeissa. 50% viinistä jatkaa kypsymistään näissä tankeissa ja toinen puolikas siirretään kypsymään neutraaleihin tammitynnyreihin.
Ruokasuositus: Hyvän aromaattisuutensa vuoksi toimii mainiosti erilaisten tartar-annoksien vierellä. Myös haudutettu possun kassler yrttisen papumuhennoksen kanssa on nappivalinta.