Tuoksu ja maku: Viinin tuoksusta nousee esiin herkullisia punaisia marjoja, miellyttävää mausteisuutta ja aromaattista parfyymisuutta. Viinin rakenne on keskitäyteläinen ja raikas. Pehmeä tanniinirakenne antaa kokonaisuudelle runkoa yhdessä runsaan hedelmäisyyden kanssa.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimittiin käsin Barbarescon alueelta syyskuun puolivälissä. Rypäleet vinifioidaan erikseen ja alkoholikäyminen kestää kolmen viikon ajan. Kaikki vinifikaatiot tapahtuivat sementissä, minkä jälkeen mehut saivat kypsyä 12 kuukauden ajan neutraaleissa tynnyreissä.
Ruokasuositus: Upean monipuolinen viini monenlaisten ruokien rinnalle. Erilaiset leikkeleet, ruokaisat pastat ja herkemmät liharuoat viihtyvät upeasti viinin rinnalla.