Tuoksu ja maku: Tuoksu on intensiivinen ja runsas, missä voi havaita kypsää herukkaa, hentoa kukkeutta ja punaisia marjoja. Suussa keskitäyteläinen viini on kypsän marjaisa, jota komppaa hyvä happorakenne. Tuoksun aromit ovat vahvasti läsnä myös paletilla, joista erityisesti punaiset marjat alleviivaavat päärypäleelle ominaista makumaailmaa. Alkoholi on myös hienostit integroitunut runsaaseen marjaisuuteen. Viinin monipuolinen makumaailma kantaa pitkälle, josta löytyy hienoa tasapainoa ja mielenkiintoisuutta.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan länsirinteiltä 400 metrin korkeudesta. Maaperä on pääsääntöisesti savea, mutta mukaan on sekoittunut myös hiukan hiekkaista maata. Viini saa käydä lämpökontrolloiduissa terästankeissa, jonka jälkeen kypsyminen tapahtuu puoliksi sementissä ja puoliksi vanhoissa, suurissa tammitynnyreissä.
Ruokasuositus: Kypsyytensä ja runsaan hedelmänsä vuoksi viini on omiaan grillattujen lihojen seurana. Pehmeät tanniinit antavat tukea tyylikkästi myös esimerkiksi pitkään haudutetuille vasikanposkille.