Tuoksu ja maku: Tuoksu on tummien marjojen saattelema, johon hento mausteisuus antaa kulmaa. Viinin maku on hyvin puhdas, mistä voit aistia tuoksun punaista marjaa, kirsikkaa ja luumua. Integroitunut hapokkuus antaa loistavan raikkauden viinille.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsintarhoilta, jonka maaperä on merkeli-savimaata. Tarhat sijaitsevat 180 metrin korkeudessa. Käyminen ilman lisättyä hiivaa ja maseraatio kestää 12 päivää ilman lämpötilakontrollia. Viini kypsyy sementissä vajaan vuoden. Pullotus ilman suodatusta ja lisäyksiä.
Ruokasuositus: Nauti viinistä jo ruuanlaiton aikana. Toimivat kombot löytyvät glaseeratuista possun ribseistä aina grillikylkeen saakka, myös aasialaisen keittiön kaverina.