Tuoksu ja maku: Tuoksu on kehittynyt ja kypsä tarjoten kuivattujen luumujen, tummien kirsikoiden, sekä kevyen pähkinän aromeita. Taustalta esiin nousee myös hento paahteisuus ja savuisuus. Paletilla viini on monimuotoinen ja elegantti. Tuoksun kuivatut hedelmät, mausteisuus, sekä pähkinän aromit kuuluvat vahvasti maun etujoukoissa. Tyyliikkäät ja kypsät tanniinit antavat viinille syvyyttä ja raikas hapokkuus tuo energisyyttä.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan 30-40 vuotiailta tarhoilta Sant’Annan kylästä. Alkoholikäyminen tapahtuu terästankeissa, minkä jälkeen sitä kypsytetään isoissa ja neutraaleissa tammitynnyreissä vuoden verran, minkä jälkeen vielä noin puolitoista vuotta sementtitankeissa.
Ruokasuositus: Sienirisotot, sekä pastat ovat omiaan kypsän Nebbiolon vierelle. Myös paistetut, sekä haudutetut liharuoat, riistalinnut ja kypsät juustot sulautuvat upeasti tämän viinin vierelle.