Tuoksu ja maku: Tuoksu antaa paljon kypsää hedelmää, sekä punaisten ruusujen aromaa. Paletilla viini on täyteläinen ja runsaan tanniininen. Aromimaailmassa voit havaita puna-, ja mustaherukkaa, sekä hentoa mausteisuutta. Hyvä hapokkuus sitoo viinin upealla tavalla tasapainoiseen makuelämykseen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin Chietin ja Teramon alueilta. Osa rypäleistä käy kuorien kanssa 7 päivän ajan ja toinen osa n. 15 päivän ajan. 15-20% viinissä on myös roseista tuttua ”Saignée” metodia, jotta lopputulokseen saadaan mahdollisimman paljon kompleksisuutta. Viini pääsee kypsymään terästankeissa kuuden kuukauden ajan ja tämän jälkeen vielä muutaman kuukauden verran pullossa.
Ruokasuositus: Omiaan tukemaan runsaita talvisia pataruokia, myös syksyn runsaammat riistalihat täyteläisine lisukkeineen toimivat varmasti.