Tuoksu ja maku: Tuoksusta erottaa alueelle ja rypäleelle tyypillistä kirsikkaa sekä tummaa marjaisuutta. Suussa Morgonin ominainen voimallisuus on läsnä tasapainoisessa makumaailmassa, jossa hedelmärakenne, tanniinisuus ja hapokkuus paiskaavat kättä hienolla tavalla. Kaikin puolin upean runsas gamay, joka ikääntyy upeasti.
Alkuperä ja valmistus: Rypäleet kerättiin käsin syyskuun ensimmäisellä viikolla tarhoilta, joiden maaperä on hiekka- sekä graniittia ja joiden keski-ikä on 40 vuotta. Mehu käy osittaisen hiilidioksidikäymisen, jossa rypäletertut pyritään säilyttämään mahdollisimman ehjinä ja kokonaisina. Käyminen tapahtuu suurissa sementtitankeissa ilman lämpötilakontrollia. Viini saa kypsyä neutraaleissa 228 litran tynnyreissä yhdeksän kuukauden ajan ennen pullotusta, joka tehdään pienen sulfiittilisäyksen kanssa.
Ruokasuositus: Viini on runsaan hedelmärakenteensa johdosta miellyttävä kumppani mausteisemmille ruoille. Kokeile esimerkiksi kanataginen kanssa tai mausteisten lammasmakkaroiden vierellä. Myös juustovalikoiman Gruyère istuu vinkun rinnalle kivasti.