Tuoksu ja maku: Raikas ja runsaan hedelmäinen tuoksu, mistä voit erottaa raparperia ja hentoa minttuisuutta. Maussa Moscaton hento helmeily antaa viinille upeaa eloisuutta ja tasapainoittaa makeutta. Runsas ja kypsä hedelmä kantaa viinin makua kauan ja raikas hapokkuus puhdistaa miellyttävästi palettia.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään käsin Treison viinitarhoilta 350 metrin korkeudesta syyskuun alussa. Viiniköynnökset ovat iältään 40-vuotiaita. Maaperä on vaihtelevaa, pääosin kalkkikiveä. Alkoholikäyminen tapahtuu lämpökontrolloiduissa terästankeissa ja se keskeytetään, kun viini on saavuttanut 5% alkoholin. Tämän jälkeen viini suodatetaan ja pullotetaan.
Ruokasuositus: Yleispätevä erilaisten jälkiruokien kanssa. Kokeile rohkeasti esimerkiksi Créme Bruleen, tai vaikkapa Pannacottan seurana. Aurinkoiset kesäpäivät ovat myös tämän viinin sielunkumppaneita sellaisenaan.