Tuoksu ja maku: Monipuolinen tuoksu antaa upeaa kypsää hedelmäisyyttä, kuten aprikoosia ja luumua. Myös kukkeita aromeja yhdessä makean mausteisuuden ja kypsytetyn alkoholin kanssa on havaittavissa. Paletilla kypsä hedelmäisyys yhdistyy hentoon makeuteen, jossa erityisesti kvitten-hedelmän aromit nostavat päätään. Jälkimaku on pitkä ja voimakas, jota alkoholi korostaa entisestään.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään käsin myöhään syksyllä Revermontin viinitarhoilta, joilla ei ole käytetty kemiallisia torjunta-aineita. Sadonkorjuun loppuvaiheessa kerätyt rypäleet ovat saaneet kypsyä rauhassa ja niiden sokeripitoisuus on tällöin korkeimmillaan. Rypäleet puristetaan hellästi, jonka jälkeen alkoholikäyminen alkaa terästankeissa. Osittain käyneeseen mehuun (2/3) lisätään alueen omaa Marc de Franche Comté -brandya (1/3). Tämän jälkeen viiniä ikäännytetään 24 kuukauden ajan vanhoissa tynnyreissä. Kyseinen vuosikerta 2019 on saanut seurakseen Solera-tynnyreissä kypsyneitä vuosikertoja 30%.
Ruokasuositus: Loistava aasialaisten ruokien makuparina, myös hyvä apertiivi ja monikäyttöinen viini erilaisille kala- ja äyriäisannoksille.