Tuoksu ja maku: Huumaava tuoksu tarjoaa kivellisten hedelmien ja sitruksien aromeita. Myös hento suolainen yrttisyys tukee taustalla. Runsas ja suuntäyttävä makumaailma tarjoaa persikan ja valkoisten kukkien aromeita. Makeutta viinissä on paljon, mitä tyylikäs ja pirteä hapokkuus tasapainoittaa.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan elokuun puolen välin tienoilla Viña de Reys-nimiseltä tarhalta, jolla on kunnioitettavat 130 vuotta ikää. Tarhan maaperä koostuu punaisesta fylliitistä. Rypäleitä kuivattiin auringossa 10 päivän ajan, minkä jälkeen niistä puristettiin mehu. Alkoholikäyminen tapahtui terästankeissa missä se pääsi myös kypsymään kolmen kuukauden ajan -2°C asteessa.
Ruokasuositus: Jälkiruokaviinien aatelia. Kokeile trooppisten hedelmien, kookoksen ja marengin seurana.