Tuoksu ja maku: Runsaasta ja monipuolisesta tuoksusta erottaa sitrusta, kukkaisuutta sekä mineraalisuutta. Makumaailma on rikas ja se rakentuu kypsien hedelmien, sitruksen, mausteisuuden ja hennon mineraalisuuden liittoon. Kuorikontaktista perua oleva pehmeä tanniinisuus on nätisti taustalla. Hennon suolainen jälkimaku viipyy suussa erittäin pitkään.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerättiin lokakuun alussa käsin tarhoilta, joiden maaperä on pääosin savimaata ja ne sijaitsevat noin 600 metrin korkeudessa. Rypäleet murskataan ja kuorikontakti kestää neljä päivää. Viini saa kypsyä hiivasakan päällä sementtitankeissa 6 kuukauden ajan. Viini pullotetaan ilman lisättyjä sulfiitteja ja sitä ei kirkasteta eikä suodateta.
Ruokasuositus: Upea viini runsaiden kasvisruokien rinnalle. Kokeile vaikkapa afrikkalaisen Shaksuka-kasvispadan kyytipoikana.