Tuoksu ja maku: Tuoksussa erottuu villikirsikan ja herukoiden aromeja. Täyteläinen viini antaa kitalaella pehmeää mausteisuutta ja korostuneen hedelmäisyyden makuja. Jälkimaussa on hentoa balsamicon aromia. Puhdasta tasapainoa lasissa, jossa hienostuneet tanniinit viimeistelevät makukokonaisuuden. Viini on uskomattoman herkullinen ja se kutsuu nauttimaan toisen jos kolmannenkin lasillisen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Maaperä, jossa köynnökset kasvavat on saviliusketta ja hiekkamaata.. Rypäleet kerätään käsin ja erotetaan rangoista, mutta niitä ei murskata ollenkaan. Viini saa käydä ilman lisättyä hiivaa terästankeissa. Tämän jälkeen viiniä kypsytettiin terästankeissa kuuden kuukauden ajan hiivasakan päällä. Pullotuksen jälkeen viini saa kypsyä vielä 8 kuukauden kellarissa.
Ruokasuositus: Erittäin monipuolinen viini sopii monenlaisten herkkujen seuraksi. Esimerkiksi metsäjänis, perinteinen firenzeläinen Bistecca alla Fiorentina ja välimerelliset liharuuat toimivat loistavasti tämän sangiovesen rinnalla