Tuoksu ja maku: Upea välimerellinen tuoksu tarjoaa kirsikan, vadelman aromeita, sekä runsaasti eri yrttien kimaraa. Viini on suuntäyttävä ja mehevä. Tuoksun aromimaailma saa rinnalleen pehmeät tanniinit, mutta keveyttä ei viinistä puutu. Miellyttävä hapokkuus ja mineraalisuus kulkevat hyvin tummien elementtien kanssa tuoden viiniin rauhallisuutta, sekä tyylikkyyttä.
Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat n. 430 metrin korkeudessa tarhoilla missä maaperä on hiekkaa ja savea. Rypäleet poimitaan ajanjaksolla mikä alkaa Syyskuun viimeisellä viikolla ja ulottuu Lokakuun puolenvälin tienoille. Rypäleet pääsevät käymään kuorien kanssa noin kuukauden ajan ja kypsytys tapahtuu vanhoissa tynnyreissä noin vuoden ajan.
Ruokasuositus: Runsaampien liharuokien mainio kumppani. Kokeile esimerkiksi haudutettujen vasikanposkien, tai karitsanpotkien vierellä. Myös kovat, sekä kypsät juustot nauttivat tämän viinin tuesta.