Tuotekuvaus
Tuoksu ja maku: Tuoksussa on aistittavissa kypsää hedelmäisyyttä ja marjaisuutta yhdistettynä hentoon mausteisuuteen. Suussa viini on täynnä kypsää ja auringon paahtamaa hedelmää, villivadelmaa sekä Toscanan yrttejä, kuten oreganoa ja timjamia. Erittäin elegantti ja monipuolinen makumaailma aukeaa entisestään vartin odottelun jälkeen. Ehdotonta Toscanan huippua!
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään käsin kahdelta palstalta. Historiallinen Querciolan palsta on istutettu 60-luvulla ja on yksi perheen vanhimpia palstoja. Toinen palsta on nuorempi Fornace. Maseraatio kestää kolme viikkoa ja alkoholikäyminen tapahtuu kokonaisuudessaan avoimissa kastanjatynnyreissä. Viini saa kypsyä suurissa tammitynnyreissä 30 kuukauden ajan ennen pullotusta, joka tapahtuu ilman lisäyksiä.
Ruokasuositus: Upea pari premium-lihoille tai sellaisenaan hiljaiseen kesäiltaan peilityyntä järveä ihmetellen.