Tuoksu ja maku: Puhdas tuoksu antaa hapankirsikkaa ja vadelmaa. Maku on miellyttävän hapokas, hienon ryhdikäs ja täynnä punaisten marjojen kypsiä aromeja. Keskitäyteläisen viinin maltilliset tanniinit takaavat makunautinnon.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kasvavat Maremman viinialueella, Maglianossa, Toscanassa. Rypäleet kerätään käsin, jonka jälkeen niitä maseroidaan 8°C-asteen lämpötilassa 48 tunnin ajan. Kuorikontakti kestää 13 päivää. Alkoholikäyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotussa lämpötilassa. Viiniä kypsytellään suurissa sementtitankeissa 8 kuukautta ja kolme kuukautta pullossa ennen kuin se päästetään markkinoille.
Ruokasuositus: Monipuolinen ruokaviini erilaisten herkkujen vierelle. Kokeile esim. pitkään kypsytettyjen liharuokien kanssa.